Qendra E Kontrollit Teknik Te Automjeteve Sharrbegi

Postuar: e enjte 22 gusht 2013

Kontrollimi teknik i automjeteve, Plotsimi i dokumentacionit prkats, Verifikimi dhe regjistrimi i automjeteve deri n dhnien e tabelave, Sigurimin e automjeteve t t gjitha kompanit e sigurimeve.

Fax1: +381 (0)29 243 126
Adr: Rr. William Walker
Prishtine, 10000